Loading...
Loading...
Jesteśmy rodzinnym gospodarstwem ogrodnicznym z serca Małopolski. Od pokoleń zajmujemy się uprawą owoców, wierząc, że najlepszy smak pochodzi z natury i tradycji.
W 1958 roku Józef Stochel posadził pierwsze jabłonie w naszym sadzie, a potem nasz ogród zapełniły pomidory - złote jabłka, które dotarły do Europy z Peru. Latami gospodarstwo było udoskonalane i rozwijane, abyśmy teraz mogli się podzielić zbiorami z innymi.
Chcemy podzielić się tym co najbardziej cenimy w kuchni - świeży i prawdziwy smak pomidora. Nasza passata to tylko pomidory i odrobina soli. Nic więcej nie jest potrzebne by zamknąć w słoiku letnie słońce i aromat świeżo zerwanego pomidora.
Wierzymy, że dobre jedzenie łączy. Dlatego oprócz uprawy i przetwarzania pomidorów, dbamy o to, by nasze produkty trafiały prosto do ludzi, którzy potrafią docenić ich prostotę i jakość.

Nasze przetwory powstają wyłącznie z pomidorów i odrobiny soli. Bez sztucznych dodatków, konserwantów czy polepszaczy. Przechowywane w szkle, co pozwala zachować ich naturalny smak i zdrowie.
Każdy pomidor, który trafia do passaty, dojrzewa w naszym ogrodzie. Zbieramy tylko dojrzałe owoce i sami dbamy o każdy etap produkcji.
Uprawiamy i przetwarzamy pomidory w Małopolsce. Wspierając nas, wspierasz lokalne gospodarstwo i regionalną tradycję.


Chcemy, aby każdy, kto sięga po nasze przetwory, czuł różnicę: naturalny smak, lokalne pochodzenie i uczciwe podejście do produkcji. Tworzymy z myślą o rodzinach, które – tak jak my – chcą jeść zdrowo, smacznie i bez kompromisów.